Jacques Maas
De Echte Bakker

Vlaaien

Kruisbessenvlaai

Kruisbessenvlaai

Een heerlijke limburgse vlaaienbodem, kruisbessenvulling, een lekkere laag slagroom en afgemaakt met nougatine. Verkrijgbaar per heel, half of per punt.

Abrikozenvlaai

Abrikozenvlaai

Een limburgse rastervlaai met abrikozenvulling. Verkrijgbaar per heel, half of per punt.

Kersenvlaai

Kersenvlaai

Een limburgse rastervlaai met kersenvulling. Verkrijgbaar per heel, half of per punt

Victoriavlaai

Victoriavlaai

Deze vlaai heeft een vulling van appeltjes en amandelspijs en wordt afgemaakt met een laag slagroom met amandeltjes en poedersuiker. Verkrijgbaar per heel, half of per punt.

Cassisvlaai

Cassisvlaai

Deze vlaai is gevuld met zwarte bessen met daarop een laag slagroom en witte chocolade. Verkrijgbaar per heel, half of per punt.

Rijstevlaai

Rijstevlaai

Deze vlaai is gevuld met rijst en slagroom afgemaakt met chocolade. Verkrijgbaar per heel, half of per punt.

Aardbei bavaroise vlaai

Aardbei bavaroise vlaai

En vlaai met aardbei-bavaroise, slagroom en aardbeien. Verkrijgbaar per heel, half of per punt.

Bourgondische kersenvlaai

Bourgondische kersenvlaai

Deze vlaai is gevuld met kersen en kersenbavaroise, afgewerkt met slagroom en vleugje kaneel. Verkrijgbaar per heel, half of per punt.

Spaanse Appelvlaai

Spaanse Appelvlaai

Deze vlaai is gevuld met appel, en afgemaakt met rumrozijnen en poedersuiker. Verkrijgbaar per heel, half of per punt.

Jacques Maas, De Echte Bakker

Nootweg 22
1231 CV Loosdrecht
035-5823847
035-5821288
maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten